PREUS

Horeta Llarga es va començar a funcionar el 2017 de manera oficial i decidida. És un projecte que va creixent poc a poc i en el que aprenc cada dia. Els preus evolucionen amb el projecte i desitjo que siguin justos i coherents amb el servei que amb ells ofereixo. 
Els temps de les trobades sempre es valoren com Horetes Llargues.

Consulta’m directament qualsevol dubte o proposta diferent a les que aquí plantejo. M’ajudaràs a evolucionar i jo potser em podré ajustar a les teves necessitats.

Taller de massatge infantil a domicili

 

 

Inclou: sessió d’una hora, desplaçament al domicili, material per la sessió i per la família, obsequi de record.
Preu: 25€/sessió
Els xecs regal de massatge a domicili es personalitzen en funció del número de sessions que es desitgin. Hi ha la opció d’entregar el xec regal imprès i preparat per regalar o de passar-lo per correu electrònic perquè la persona interessada el pugui imprimir directament.

Taller de massatge infantil i Estimulació Musical. 4 sessions

 

Inclou: 4 sessions de 60-75 mintus, material per la sessió i obsequi amb material per cada família
Preu: 80 €/4 sessions
Aquest taller s’ofereix conjuntament amb l’equip de Can Fogarada Espai Creatiu. L’impartim entre 2 professionals. Al llarg de les 4 sessions es pot conèixer la proposta de massatge infantil a totes les parts del cos entre d’altres propostes de massatge a part dels moments d’estimulació musical. Pots consultar a les xarxes socials o contactant directament quan comença la propera edició del taller.

Taller-xerrada familiar d’introducció al massatge infantil per institucions

 

Inclou: Tallers de 1 hora o de 1’5 hores. Material per realitzar el massatge durant la sessió. Desplaçamanet segons distància de Palma.
Preu: 50 o 60 € (segons durada)

Serveis de Doula (embaràs i postpart)

La primer trobada per conèixer la nova família SEMPRE ÉS GRATUÏTA

ACOMPANYAMENT D’EMBARÀS
Inclou: visita de 2 hores aproximadament, desplaçaments* al domicili, contacte virtual el mes següent, facilitació de materials d’interès, préstec de bibliografia, tècnica metamòrfica (si es desitja).
Preu: 40 €
Els packs de visites tenen descomptes i un obsequi per la família. 2 visites té el 10 %, 3 visites té el 15%.

 

SUPORT POSTPART (durant la quarantena)
Inclou: visita de 2 hores aproximadament, desplaçament* al domicili, contacte virtual les següents 2 setmanes, material necessari per assessoraments en lactància materna, materials d’interès, préstec de bibliografia
Preu: 40 €
Els packs de visites tenen descomptes i un obsequi per la família. 2 visites té el 10 %, 3 visites té el 15%.

EMBARÀS I POSTPART
Quan es demana seguiment de tot el procés s’aplica un 20 % de descompte

POSTPART I MASSATGE INFANTIL A DOMICILI
Inclou: 3 visites durant el postpart (quarantena) i 3 visites per massatge infantil (entre el 2n i el 4t mes), contacte virtual 4 mesos després del part, materials d’interès, materials pel massatge i obsequi
Preu: 150 €

 

 

ACOMPANYAMENT AL PART
Un acompanyament al part ha d’anar vinculat a fer acompanyament durant l’embaràs. Aquest tipus d’acompanyament només es farà segons temporada i valorant la necessitat de la dona i la família.
Inclou: estar localitzable des de la setmana 38 fins el compliment de la setmana 42. Presència durant totes les hores del part hospitalari o a domicili (en el que s’haurà contractat a una comare).
Preu: 250 €

 

*No es cobra plus de desplaçament en els casos de Palma i d’un perímetre màxim de 20 km aproximadament. En cas de superar els 20 km es cobrarà 0,25€/km