L’emoció de quan prepares projectes bonics

Avui tinc ganes de compartir quines sensacions corren pel meu interior mentre treballo en preparar nous projectes. I amb especial ganes perquè és un projecte compartit i aquí les ganes es multipliquen.

Estic a punt de començar de nou el projecte dels Tallers d’Estimulació musical i massatge infantil. És un petit projecte que ja vam començar a provar abans de l’estiu i que, juntament a la Maria de l’Espai Creatiu Can Fogarada, hem anat perfeccionant.  Ara tenim a punt per presentar un taller de 4 sessions que permeti a les famílies introduir-se en el massatge infantil alhora que es gaudeix de les immenses possibilitats de la música i ajuda a despertar el cuquet musical que tots i totes portem a dins. I demà dia 4 comença un taller!!!

Preparant-lo m’he  emocionat.

M’emociono de pensar que podrem acompanyar el massatge als bebès amb música de piano en directe. M’emociono de pensar les bones estones que les famílies continuaran aportant als seus bebès si s’animen a incorporar tot lo practicat a casa. M’emociono de recuperar velles cançons i jocs de falda i de tacte que han acompanyat també la meva infantesa.

I, és que mentre treballem amb papers i bolis, Maria i jo no ens podem resistir d’entonar les cançons: “jo la canto així” , “Ah! Jo la cantava un poc diferent”, “aquesta és la mateixa melodia que…” I així anar recuperant i anar compartint. Reconec que a mi cantar m’agrada, m’allibera i em fa sentir bé.

Al llarg dels tallers de massatge infantil que he anat oferint fins al moment, sovint m’ha quedat una percepció de que moltes famílies creuen que no saben cançons infantils per cantar-los als seus bebès; també que molts papàs o mamàs els costa creure en les seves veus i mans. I no sé si esperen venir a un taller de massatge infantil amb ganes de cantar, però he decidit que jo vull transmetre el que sé i que ha fet viure, riure i dormir al meu fill i a la meva filla. Per això m’he unit al projecte de Can Fogarada, que ja porten anys fent música en família i recollint-ne els bons fruits que això comporta.

Amb ganes de començar, us convido a provar-ho o a difondre-ho!! O potser a regalar-ho. Dia 4 comencem i el novembre en començarà un de nou.

Podeu consultar el programa concret clicant aquí

Programa Taller Estimulació musical i Massatge Infantil

 

No Comments

Post A Comment