Massatge infantil?

Pero me dirás, ¡esto lleva su tiempo!

Sí.

Como siempre, el maldito tiempo es el problema.

O, más bien, el misterio.

Pues curiosamente, al final el tiempo siempre alcanza.

¡El Tiempo!

Para profundizar en cualquier arte, se necesita tiempo.

Porque en todo arte hay una tecnica. Que hay que aprender y dominar.

Técnica y aprendizaje son cuestiones a largo plazo.

Técnica, aprendizaje: un día los dejamos atrás, los olvidamos

y llegamos a…algo,

que solo pertenece al arte.

¡Y que siempre ha estado ahi!

Em permeto copiar aquestes paraules del gran Fréderick Leboyer (que ens va deixat el passat mes de maig) en el seu llibre Shantala per començar-vos a obrir la curiositat sobre el meravellós món del massatge infantil. Podria haver escollit un llarg (llarguíssim) llistat dels beneficis que aporta la pràctica del massatge infantil a la família sencera. Podria haver nombrat estadístiques d’estudis sobre vincle afectiu i importància del tacte. Podria haver inventat l’eslògan “massatge infantil, el miracle de tots els segles”, però crec que la paraula ART que escull el sr. Leboyer, és suficient per motivar-vos. És així?

Començar a practicar el massatge pot ser (o no) una de les moltes altres inseguretats que tenim com a mares i pares novells. Estic segura que és una sensació injustificada. Però això ho dic perquè ja ho puc veure amb la perspectiva del temps i de l’experiència. Jo mateixa fa uns anys també vaig provar amb una xerrada introductòria, després em vaig animar amb un taller de vàries sessions i vaig acabar certificant-me com a educadora de massatge infantil.

Ara podria fer el massatge amb els ulls tancats, però no ho faré, perquè vull mirar a l’infant. Perquè durant el massatge és un dels millors moments per mirar l’infant, aquest infant que sentim tant nostre. Observar i tocar per gaudir d’un temps de qualitat i de respecte.

Confio que aquestes paraules directes us incitin a buscar el TEMPS per fer de l’aprenentatge de la tècnica, un art que us semblarà innat. Tinc diferents propostes a fer-vos. Són totes a Palma, però si sou de Part Forana ho podem parlar. Aquí us les introdueixo i us convido a contactar amb mi si necessiteu més informació o si em voleu plantejar alguna proposta més personalitzada.

Taller de massatge infantil i estimulació musical en 4 sessions (mínim 4 famílies per començar)

Dimecres d’11 a 12:15h

Lloc: Can Fogarada. Espai Creatiu Rural (Camí de Jesús, 113 Son Anglada) http://www.canfogarada.com

Preu: 65 €/família (60 € si us inscriviu dos o més famílies juntes)

Dates d’inici de tallers: consultar “Esdeveniments” a https://www.facebook.com/horetallarga/

Inclou obsequi per la família

Aquest taller s’organitza conjuntament amb Maria Borràs, professora de música i gestora de Can Fogarada.

 

Tallers-Xerrades d’Introducció al Massatge Infantil

Un cop al mes programo taller d’1,5 hores de duració. Aquesta opció permet introduir-se en la tècnica del massatge i reflexionar entorn la importància del tacte.  La trobada entre famílies genera un clima perfecte per plantejar dubtes, sensacions, pors…i tot el que faci falta.

Preu: entrada invertida (les famílies que assisteixen paguen al final de la sessió el preu que consideren just i apte per la seva butxaca)

Dates programades: 15 desembre’17, 16 febrer’18, 16 març’18, 13 abril’18, 18 maig,18 i 13 juliol’18

Lloc: Botiga Baby Tarta C/ Isidoro Antillón, 17 de Palma (entre C/ Aragó i Plaça de les columnes)

Inclou material per la sessió i apunts per emportar-se a casa.

 

 

 

Sessions particulars de massatge Infantil a domicili. EL MILLOR REGAL PER NOVES FAMÍLIES

Es concreten el número de sessions individuals que es voldran fer i em desplaço al domicili a l’horari que pactem conjuntament. Si no es desitja anar al domicili puc oferir les sessions individuals als espais de Palma (segons disponibilitat horària). Només es cobra suplement per desplaçament en el cas d’estar a més de 30 Km.

Preu: 25€/sessió

Inclou obsequi per la família

 

En totes les modalitats aporto el material per la sessió i material perquè pugueu continuar practicant a casa. L’aprenentatge del massatge es va fent progressivament respectant les necessitats de cada bebè.

Podeu continuar atents al meu facebook d’Horeta Llarga per si hi ha novetats, però, sobretot, no dubteu a posar-vos en contacte amb mi per resoldre dubtes o plantejar alternatives perquè segur que n’hi ha. El massatge agrada a tota la família i els papàs el poden practicar igual que les mamàs. Això darrer és una picada d’ullet als super papàs que busquen el seu lloc en aquest puerperi  tan especial.

No Comments

Post A Comment