NO TANCO PER VACANCES

365 dies té l’any,  24 hores el dia, 10 llunes un embaràs, …  No m’estranya que a alguns bebès els costi decidir quin pot ser el dia perfecte per néixer!!!!
Però… què passa quan ens  vam embarassar a Mallorca a la tardor o l’hivern? Doncs que els nostres fills neixen en el ple de l’estiu, quan moltes persianes posen TANCAT PER VACANCES, quan els ritmes canvien, les rutines s’esvaeixen i passejar pels carrers i carreteres de Mallorca pot arribar a ser un infern al quadrat amb un bebè en braços o dins la panxa.

Sortir al carrer o a la plaça quan “el sol cau a poalades”??!!! (m’encanta aquesta frase mallorquina).

Pujar al cotxe quan sembla que s’entra dins un forn??!!!

Intentar pujar a un bus ple de gent on l’aire condicionat no arriba a tothom i sembla que ningú arriba a ses finestres??!!

Fites que sovint se’ns fan una pujada massa dreta i amb raó.

A Horeta Llarga, però, no tanco per vacances. De fet no pots fer vacances de l’estat de gestació, veritat? No pots deixar la panxeta aparcada a casa per pujar a un avió i marxar lluny, veritat? Doncs Horeta Llarga, com sabeu,  també està en gestació i per això em quedo aquí, en guàrdia, esperant poder ser un suport pràctic o emocional per les noves famílies que ho desitgin. Puc ser la teva/vostra  Doula a Mallorca.

 

. Potser sents que no has pogut començar-te a preparar per el part perquè encara treballaves? O perquè els horaris del grup del teu Centre de Salut eren incompatibles amb els teus o els de la teva parella? . . .

. Potser encara el veies molt enfora el part i de cop t’has adonat que falta molt poc?

. Potser al grup del PAC t’han preparat molt a tu per la part fisiològica del part però sents que emocionalment tu i la teva parella esteu espantats?

. Potser estàs a punt de parir, vols donar pit i necessites tenir un contacte que et pugui donar suport a la lactància a Mallorca urgentment a casa?

. Potser tens poca xarxa familiar a l’illa i sents que a l’hora de la veritat a casa us faltaran mans per cuinar, per netejar, per poder descansar, per atendre el germà/na gran,…?

. Potser necessites sentir algú proper a qui poder consultar, confessar, plorar, parlar, …sobre tot el que tens a prop o vindrà?

. Potser estàs embarassada i tens alguna limitació funcional que et farà la tasca de la maternitat un poc més difícil en algun aspecte. Potser això t’ha creat un redol de gent que jutja la teva decisió i això et debilita per moments.

. Potser… poden ser tantes coses!!!

 

Amb Horetes Llargues  acompanyo la maternitat i la paternitat amb TEMPS i RESPECTE. Estic allà on tu necessites que estigui, aportant el millor de mi. I ho faig encantada. Apassionada. Perquè m’encanta aprendre i  sentir des d’allò més íntim i pur.

Truca’m si em vols conèixer. O presenta’m a qui encara no em conegui si creus que val la pena. Puc ser un regal original i pràctic per embarassats. Molt pràctic. Gràcis per avançat.

No Comments

Post A Comment