QUÈ OFEREIXO

EDUCADORA CERTIFICADA DE MASSATGE INFANTIL

SESSIONS INDIVIDUALS

TALLERS GRUPALS

DOULA EMBARÀS I PART

ACOMPANYAMENTS INDIVIDUALS

GRUPS DE PREPARACIÓ PART I NAIXEMENT

DOULA PER LACTÀNCIA, POSTPART I CRIANÇA

ASSESSORAMENT INDIVIDUAL EN LACTÀNCIA
SUPORT EMOCIONAL I LOGÍSTIC DURANT POSTPART

ACOMPANYAMENT CRIANÇA

TALLERS GRUPALS DE CRIANÇA RESPECTUOSA

ACPOMPANYAMENT INDIVIDUAL FAMILIAR

ESPAIS FAMILIARS 0-3 ANYS

TÈCNICA
METAMÒRFICA

SESSIONS INDIVIDUALS DE TÈCNICA METAMÒRFICA

REGALA EXPERIÈNCIES, REGALA  SUPORT

APRENDRE MASSATGE INFANITL

DOULEIG PER LACTÀNCIA DURANT POSTPART

DOULEIG NOCTURN (DESCANS)

TÈCNICA METAMÒRFICA

MASSATGE INFANTIL

 

El massatge infantil és una eina molt poderosa que tenim les famílies per gaudir de la criança al mateix moment que enfortim el vincle amb els nostres fills. Com deia Frederick Leboyer, Massatge infantil és nutrició, igual que l’alimentació que surt dels nostres pits o la que oferim als nostres fills.
Als tallers de massatge infantil de grups de famílies o a les sessions individuals a domicili que ofereixo, podeu aprendre diferents eines: la proposta de massatge infantil de l’associació internacional de massatge infantil, la tècnica metamòrfica (per adults i infants), estiraments suaus per anar preparant el desenvolupament psicomotriu del bebè, etc. Alhora, aprofundim en conèixer a fons els beneficis del massatge infantil i concretem consideracions importants a tenir en compte abans de començar.
M’agrada ser motivadora de crear l’hàbit del massatge infantil a les famílies que participeu dels tallers. Sovint és una gran eina pels pares, que busquen tenir també aquells moments íntims amb el seu fill/a per anar-se coneixent i vinculant-se, per tant és un regal perfecte per un pare novell que també està buscant el seu lloc en els canvis que ha tingut la parella i la nova família.

Pero me dirás, ¡esto lleva tiempo!
Sí.
Como siempre, el maldito tiempo es el problema.
O, más bien, el misterio.
Pues curiosamente, al final el tiempo siemprealcanza.
¡El Tiempo!
Para profundizar en cualquier arte, se necesita tiempo.
Porque en todo arte hay una técnica. Que hay que aprender y dominar.
Técnica y aprendizaje son cuestiones a largovplazo.
Técnica, aprendizaje: un día los dejamos atrás, los olvidamos
y llegamos a…algo, que solo pertenece al arte. 

¡Y que siempre ha estado ahí!

Frederic Leboyer

Les opcions per apropar-se a la tècnica del massatge Infantil són moltes:

 • Apuntar-te als Tallers que vaig programant (seguint-me a les xarxes com Facebook i Instagram es van publicant)
 • Contractar sessions individuals al domicili propi o a la meva seu de Palma
 • Organitzar un taller des de una institució o empresa. Em puc adaptar a la demanda concreta. Tallers d’1’5 hores.
 • Si sou un grup de mares o famílies que esteu interessades i el voleu a un domicili, em desplaço també per grups a l’espai oportú.

Als tallers de massatge es poden resoldre també dubtes puntuals de criança o lactància, segons les vostres necessitats.

cuando se empieza el masaje infantil siempre pedimos permiso al bebé. Las manos que reposan en su cuerpo, suavemente, nos ayudan a introducir poco a poco el bebé en el masaje

DOULA EMBARÀS I PART

 

 

Proposta ideal per regalar a noves famílies o per demanar que t’ho regalin (es fa un val per poder entregar com a regal). Em desplaço fins al domicili pactant prèviament amb els pares quin horari és el millor per ells i per el/la bebè. La família rep el material necessari per practicar sols i un petit obsequi de record. El número de sessions es pot personalitzar i inclou un visita extra en el cas que un dia no s’hagi pogut fer la pràctica del massatge perquè el/la bebè no volien.

#doulapart

DOULA PER LACTÀNCIA, POSTPART I CRIANÇA

 

Un cop superades les primeres setmanes de vida en les que la nova família es va encaixant i coneixent, les famílies sentim gran necessitat de sortir i d’estar en contacte amb altres famílies. Introduir-se en el massatge infantil en grup té un valor afegit: l’energia i la saviesa de les altres famílies. Elles estan passant processos molts semblants als vostres. Actualment ofereixo espais a Palma a diferents horaris. Em podeu consultar individualment i us concreto els detalls perquè pogueu escollir.

Ofereixo la possibilitat d’iniciar-se en un grup tancat per fer un taller de 4 sessions o venint a l’Espai obert amb l’opció de venir els dies que es pugui sense compromís de tancar unes dates concretes. Vol ser un espai setmanal on tothom pugui començar en el moment que ho necessiti i en el que s’adaptarà la proposta de cada sessió a les mares i/o famílies assistents. Moment de massatge, moment d’aprofundir en temes d’interès de la criança, moment per compartir inquietuds, espai per alletar i/o alimentar, etc. Es pot pagar per sessió o comprar un pack de 5 sessions amb un descompte i amb opció a un obsequi. Cal inscripció prèvia per saber qui assistirà cada dia però es pot informar fins el dia abans al vespre per vies directes com el whatsapp i/o el facebook. Et pots informar de possibles ofertes a les meves xarxes socials.
Si sou un grup de com a mínim 3 famílies que voleu un taller de 4 o 5 sessions feta a mida poseu-vos en contacte amb mi i l’organitzem. Em puc desplaçar on faci falta.

ACOMPANYAMENT A LA CRIANÇA

 

 

SI ets un Ajuntament, una Mancomunitat, una empresa de serveis, una clínica privada, un centre cultural, una escoleta infantil, etc, i t’interessa oferir tallers introductoris als teus usuaris/es i/o clients tinc tallers que s’adapten al nombre de sessions que vulgueu fer. Segons la necessitat o petició de cada lloc adapto el projecte. En algunes ocasions, compto amb col·laboració d’altres professionals. Actualment, tinc possibilitats d’adaptar els següents tallers:

 

 • MASSATGE INFANTIL PER FAMÍLIES AMB NADONS DE 0-12 MESOS
 • PROPOSTES PER ADAPTAR EL MASSATGE INFANTIL A LES DIFERENTS ETAPES DE CREIXEMENT
 • INTRODUCCIÓ A LA LACTANCIA MATERNA. COM FACILITAR UN BON INICI DE LA LACTANCIA
 •  ALTRES TEMES RELACIONATS AMB LA LACTÀNCIA MATERNA

REGALA EXPERIÈNCIES, REGALA SUPORT

 

 

La doula és la dona que acompanya emocionalment a la dona i la família en la seva maternitat i paternitat. Ho pot fer en les diferents etapes o esdeveniments: la concepció, la gestació, el part, el postpart, la criança i la pèrdua gestacional. En el mateix moment que acompanya, pot informar o ajudar a la recerca d’informació del que necessiti la parella (lactancia, criança, …) i, sobretot, és una mà més que ajuda en tots els aspectes pràctics de cada moment (mimar, transportar, netejar, cuinar, gestionar, cuidar altres germans, etc.). No és ni vol ser una comare. Desitja treballar “de bracet” amb el personal sanitari de referència de la dona embarassada.
Tot i que a molts països d’Europa sigui habitual tenir una doula de referència i en alguns casos la cobreixi la seguretat social (com és el cas d’Holanda), a Espanya, malauradament, aquesta professió encara no està reconeguda oficialment. Malgrat tot, les dones que som i ens sentim doules, ens formem mitjançant associacions especialitzades i continuem la nostra tasca i formació perquè creiem fermament amb la importància de l’acompanyament respectuós i emocional de tots els processos (siguin els que siguin) que viuen les dones en aquesta etapa.
Els estudis que s’han fet al respecte dels efectes que té l’acompanyament d’una doula durant l’inici de la maternitat són de reducció d’un 50% de cesàries, la reducció d’un 25 % del temps de part, la reducció del 40% en l´ús d’oxitocina, i la reducció del 60% en la demanda d’epidural. A mi m’agrada especialment un titular que deia “Una epidural llamada doula”

 

Personalment m’agradaria afegir que aquestes dades també es poden aconseguir amb l’acompanyament respectuós tant d’una doula com d’un/a professional sanitari respectuós que també té en compte la part emocional i el dret a decidir de la dona i la família. Et proposo que valoris la opció d’una doula si consideres que no tens aquest suport per la part sanitaria que t’ha tocat. És important saber detectar a temps quan no ens estem sentint respectats.

 

La relació personal que cada dona estableix amb la seva doula és fonamental, per això és important que puguis parlar amb diferents doules abans de decidir-te. La primera trobada quan es vol contractar un seguiment llarg sempre és gratuïta, truca’m si em vols conèixer. No hi ha cap compromís. Actualment estic començant en aquesta nova professió. He acompanyat moltíssimes persones al llarg de la meva vida professional, però ara m’estic iniciant en aquest moment vital: la maternitat. Per això veureu que els meus preus són “de gestació”, o sigui, d’aprenent.

 

 

 

Com a doula associaciada a l’Asociació Española de Doules, he firmat, perquè el comparteixo al 100%, el seu codi ètic.

 

 

Per la meva disponibilitat actual puc oferir serveis de doula en l’embaràs i en el postpart. En el cas de necessitar acompanyament al part, hauria de valorar detingudament el cas i les dates.

TÈCNICA METAMÒRFICA

 

 

Ofereixo sessions de tècnica metamòrfica exclusivament o l’ofereixo com a part dels serveis de doula si la mare i la família ho demanen.
La técnica metamòrfica és una teràpia vibracional basada en l’amor a la vida i en la creença del poder que tenim cada un de nosaltres en nosaltres mateixos. Desbloqueja l’energia bloquejada i permet que l’energia circuli lliurement i sàviament cap a on necessiti la persona per aconseguir la pròpia transformació.
Com a catalitzadora d’aquesta tècnica, utilitzo les meves mans per acariciar la zona reflexa de la columna vertebral als peus, a les mans i al cap. No es fa diagnòstic ni judici previ, ni es toquen zones concretes en funció de cada persona. A la columna hi queda registrada tota la pròpia experiència de la concepció, la gestació i el naixement i, per tant, aquí hi ha l’energia vital de cada ésser. El catalitzador no cura, sinó que ajuda a despertar la capacitat curativa que tenim interna, mou l’energia vital però no la dirigeix.
Serveix per:

 • Ajudar-nos a comunicar el que ens costa explicar perquè és un gran facilitador
 • Durant l’embaràs, enforteix el nexe d’unió entre la mare i el bebè en gestació
 • Recomanable en discapacitat físiques i psíquiques (com el síndrome de down i l’autisme)
 • Sobrepassar trastorns emocionals a qualsevol edat o en moments vitals de canvi
 • I els infants són especialment receptius a aquesta tècnica

 

Podeu conèixer un poc més la Metamorfosis en aquesta entrevista feta al seu descobridor, el sr. Robert St John