“TEMPS DE NÉIXER” 14 i 15 de març 1a edició!!!

“La preparació que va més enllà de la preparació física pel part”

Estàs buscant una preparació pel part, el naixement, el postpart i la criança a Mallorca? Potser tu estàs assistint a molts espais que et preparen pel part, però la teva parella o la persona que t’acompanyarà de més aprop no hi participa? Crec sincerament que t’interessa continuar llegint.

Al títol parlo de Novetat! O potser també ho puc considerar una transformació? Ho podeu veure de les dues maneres. A la primavera de l’any passat us presentava el nou projecte de l'”Espai de Preparació al Naixement”. Un Espai que tenia 7 sessions en horari d’horabaixa i que vam disfrutar moltíssim durant el juny i el juliol de 2019. Abans de començar el segon cicle de l’Espai, però, vam haver de forçar una parada per motius personals i què ha passat a la tornada? … doncs que s’ha transformat.

Juntament a la meva gran companya Cecília Grandi presentem, ara, un Taller Intensiu per dones embarassades i els o les seves acompanyants. Embarassada? Embarassats? En parella? Soles? Sigui quina sigui la vostra situació, us convidem a apuntar-vos a passar un cap de setmana dedicat a vosaltres, a aquesta nova família que esteu gestant i al camí que esteu recorrent ara que s’acosten grans canvis.

Som un tàndem de Doula i d’infermera que ha exercit de partera al seu país (Uruguai) i que està en procés de poder exercir també aquí a Espanya com a comare. I aquest tàndem és el que ens permet oferir una proposta que inclou continguts sanitaris (que de ben segur complementen els de les vostres comares) i propostes des de la part més emocional, cultural, social i real del que suposa l’inici de la maternitat o paternitat (espai en el que treballem les doules acompanyant aquests processos).

El dissabte el començarem dedicant a l’embaràs. Ens centrarem en el moment vital que esteu vivint. A la tarda, ens focalitzarem en el part. I el diumenge matí començarem a parlar del puerperi més immediat. Sí, aquell tan oblidat però que dura algunes Horetes Llargues més que el part. Evidentment, reservarem un temps sagrat per tancar el cap de setmana amb bellesa, sincronia, amor, intimitat i tot el que sorgeixi.

El dinar es podrà gestionar anant tots a dinar a algun espai proper o pagant 10€ extres i dinant de càtering als mateixos espais de Can Fogarada.

Us convido a que cliqueu al vídeo que hem preparat. L’hem preparat amb poca habilitat audiovisual, però amb molta passió pel contingut i la proposta que amb ell volem transmetre. Potser algun text us passarà ràpid. No passa res, premeu pausa i podreu llegir amb calma o visioneu-lo tants pics com vulgueu. Al vídeo hi ha més informació i sobretot detall de lloc i d’horaris. També el podeu compartir!!!

SORTEIG I REGALETS!!!

Volem ser un mínim de 4 famílies i un màxim de 8 per poder entregar-nos i compartir. El taller inclou material i algun regalet que us podrà acompanyar de molt a prop en el moment del part.

Però això no és tot!!! Estem tan animades que tirem la casa per la finestra i també farem un sorteig entre totes les famílies que participeu. Sortejarem un llibre que podreu triar entre 3 propostes.

val regal tecnica metamorficaI… encara no és tot!!! Si em seguiu a Instagram o Facebook, hi haurà un altre concurs on podreu optar a guanyar una sessió de Tècnica Metamòrfica amb mi. Aquest sorteig no només és per les persones participants sinó per totes les persones que etiqueteu a altres perquè els arribi la informació i cliquin “seguir” al compte d’Horeta Llarga. A les xarxes hi trobareu les bases més detallades. Tranquil·les i tranquils que no tinc un compte molt actiu, m’encantaria poder-hi dedicar molt més temps, però és un compte en el que, principalment, podreu conèixer la feina que vaig i anem fent des d’Horeta Llarga. Com sempre, amb amor i molt de respecte.

I QUINA INVERSIÓ US SUPOSA?

El Taller és intensiu i consta d’un total de 12 hores repartides entre dissabte matí i horabaixa i el diumenge matí.

El preu són 160€/família, però si sou dues famílies que us apunteu a la vegada, el preu és de 140€/cada una de les famílies. Per reservar plaça cal que ompliu el formulari següent i fer ingrés del 25% del taller (40€) en concepte de reserva de plaça. Aquest import serà retornat sempre i quan es comuniqui l’anul·lació abans d’una setmana abans de l’inici (o en el cas que haguem d’anular per falta de mínim de participants). El 75% restant caldrà ingressar-lo abans del dijous anterior a començar el taller (per transferència) o el mateix dia en metàl·lic.

IBAN: ES98 1491 0001 2330 0012 4144 Triodos Bank

AGRAÏMENTS

I per no allargar-me més, abans de que cliqueu al vídeo, volem agrair a les famílies que van poder venir a la darrera sessió de l’Espai de Preparació al Naixement. Fins el darrer dia nosaltres no vam posar energia en recollir imatges de les coses boniques que passaven a la sala. Us agraïm permetre que compartim les vostres fotos per així poder fer “cinc cèntims” del que podeu esperar de Temps de Néixer. A totes elles i a les que vam trobar a faltar per no poder-hi assistir. Una abraçada eterna.

No Comments

Post A Comment