Vacances. Estiu 2018

 

Benvolgudes i benvolguts amigues i amics d’Horeta Llarga. Si a l’estiu del 2017 us avisava de que NO tancava per vacances, el 2018 la cosa ha canviat. He començat l’any amb un nou plantejament de vida i feina i això ha comportat que des de dia 23 de juliol i fins dia 13 d’agost, no estigui disponible per treballar.

Igualment, a partir de mitjans d’agost i fins el 12 de setembre, moment en què els infants comencen a l’escola, la meva disponibilitat també serà menor. Si necessites suport a la lactància o de postpart de forma urgent, pots provar de contactar amb mi i veure si podem arreglar les nostres agendes. Si t’han regalat un val perquè vingui al vostre domicili a ensenyar-vos el massatge infantil, també podem intentar organitzar-nos. El que segur que no s’iniciaran són grups de massatge infantil. Com a mare dec l’estiu a la meva família i així desitjo fer-ho (si puc).

Confiant que els meus plans segurament afectaran poc als vostres, aprofito per desitjar-vos un estiu tranquil, d’estones de sofà, d’hores (de sol suau) a la platja o al a piscina, de tertúlies a la fresca i… pels que viuen a pobles petits, de nins i nines als carrers amb les bicis o jugant a plaça (quins records).

No Comments

Post A Comment